Coodo adında modüler ev sistemi sayesinde artık evinizi istediğiniz yere taşıma imkanına sahip olabilirsiniz. Bu ev sistemi kolaylıkla sökülüp taşınması ve kurulmasına yönelik biçimde tasarlanmıştır. Alman tasarımı olan Cooda modüler ev sistemi, istediğiniz zaman evinizi taşıyabilmek amacı ile prefabrik ev tarzında tasarlanmıştır.

Cooda isimli Alman tasarımı modüler ev sistemindeki evlerin metrekareleri 36 ila 96 arasında farklılık göstermektedir. Diğer taraftan bu evler istenilen tarza göre de üretilebilmektedir. İsteyen evinin bahçesine kapalı sauna ilave edebilir ya da Watercooda satın alarak yüzen bir ev bile yapabilme olanağına sahip olabilirsiniz. Yeni nesil prefabrik evler ilk kurulmasından sonra, istenildiği takdirde yerinden sökülerek, bir vinç yardımı ile kamyonun arka kısmına konularak istenilen lokasyona taşınabilmektedir. 

Image  Image

Yeni nesil evleri tasarlayan firma, bu evlerin doğaya kesin olarak zarar vermeyecek malzemelerden yapıldığı belirtilirken, camlar dahil olmak üzere tüm evin yalıtım sistemleri ile döşendiği ifade edildi. Bu yeni tasarım modüler evleri belli bir yere kurmak için, yalnızca o yerde önceden elektrik, su ve kanalizasyon sistemlerinin yapılması yeterli olmaktadır. Mikro filtreli havalandırma özelliğine sahip özelliği sayesinde evlerin hep temiz hava ile beslenmesini hemde nem seviyelerini otomatik olarak ayarlaya bilmektedir. Evi oluşturan birimler farklı şekillerde ve özelliklere sahip olacak şekilde konfigüre edilmekte ve ona göre fiyat belirlenmektedir.  

Yakın zaman içerisinde Cooda evlerinin, gerektiği zamanlarda kendi elektriğini kendi üretebilecek modellerinin bu evlere ilgi gösteren müşterilerine sunulacağı belirtildi.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları