Makyaj her kadının vazgeçilmezidir. Bu nedenle bu nokta da makyaj çantaları da kadınların en vazgeçilmezleri içinde yer alır. Eğer sürekli yanınız da makyaj çantası taşıyor iseniz bunun zorluğunu bilirsiniz. Çok fazla eşya taşımak bir işkence olur bununla birlikte aradığınızı bulamaz ve zorluk yaşayabilirsiniz. Bu sebeple makyaj çantasında sadece ihtiyaçlar doğrultusunda malzeme olmalı, bunun dışında malzeme konulmamalıdır.

1. İlk olarak bir çanta içinde mutlaka kurtarıcı olarak bir ıslak mendil bir de nemlendirici krem bulunmalıdır. Makyajın akmasıyahut bulaşması durumunda ıslak mendil kurtarıcınız olurken, cildin kuruması yahut dudaklarda çatlama olması durumunda nemlendirici krem imdadınızayetişecektir. 

Image

2. Cildinize uygun tonlarda likit bir fondöten vefondötenin tamamlayıcısı olarak bir transparan pudra ve her ortam da kullanılabilecek allık mutlaka çanta içinde bulunmalıdır. Fondötenin uçtuğuanda tüm bu malzemeler yardıma koşacaktır. 

Image

3. Her ortama uyum sağlayabilmek adına uyguntonlarda iki adet ruj çantanız da bulunmalıdır. Deneme boyu olarak satın alabileceğiniz rujlar çantanız için oldukça uygundur. Hem küçük hem dekullanışlı bu rujlar çantada ağırlık yapmaz ve sizi asla yarı yolda bırakmaz.Ton seçimi olarak birini nüde tonlarda diğerini ise mat kırmızı tonlarda seçmeniz son derece doğru bir tercih olacaktır. Arkadaşlarınız ile sıradan bir yemekte kullanabileceğiniz nüde tonu ile şık bir davette kullanabileceğiniz matkırmızı vazgeçilmeziniz olacak.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları