Türkiye’de sıkça tüketilen, genellikle mide rahatsızlıklarında yahut sindirme sorunlarında akla gelen maden suyunun faydalarına baktığımızda aslında günlük hayatımızdan eksik etmemiz gereken bir içecek olduğunu görmekteyiz. Baştan ayağa birçok faydası bulunan maden suyunu bu yazımızda sizler için derledik.

1.      Asit dengesini sağlar.

Image

İçeriğinde bulunan sülfatlar sayesinde vücutta ki asitdengesini sağladığı bilinmektedir. Günde 1 yahut 2 defa tüketim sayesindevücutta asit dengesi sağlanır.

 

2.      Cilt sağlığını korur.

Image

Günlük düzenli tüketim ile cilde parlaklık verir ve aynızamanda yaşlanma karşıtıdır. Ayrıca cilde direk uygulanması halinde sivilce,kararma gibi sorunları çözmeye yardımcı olduğu bilinmektedir.

3.      Saçlara parlaklık verir.

Saçlarınızda sönüklük var ise bu durumda maden suyunukolaylıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda saçlarınız da kepek sorunu var isebu durumda da son derece etkili olmaktadır.

4.      Kemik sağlığı için son derece etkilidir.

İçeriğinde bulunan alüminyum, amonyum, kalsiyum, magnezyum,potasyum, demir ve sodyum sayesinde kemik sağlığı için son derece etkilidir.Günlük 2 adet maden suyu tüketimi ile kemik ve diş sağlığı için son dereceetkilidir.

5.      Kan basıncını dengeler.

Image

Eğer tansiyonda ani düşüş ve yükselme durumu söz konusu isemaden suyu bu noktada da kurtarıcınız olmaktadır. İçeriğinde bulunan maddelersayesinde kan basıncını düzenler ve tansiyonun normal seyirde izlemesinisağlar.

Yani kısacası maden suyunun faydaları saymakla bitmiyor. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları