Bayanlar depresyona girdiklerinde yada kendilerinde değişiklik yapmak istediklerinde, saçlarını kestirir ve yahut boyatırlar. Bir kadının güzelliğinin tamamlayıcısı olan saçlar, uzunluk, renk, şekil olarak oldukça önelidir. Depresyon yada değişiklik için kesilmiş olan saçınızı doğal saç uzatma yöntemleriyle geri kazanabilirsiniz.

Saçlarınızı uzatmak için birçok kürbulunmaktadır. En yaygın kullanılan kürlerin başında besleyici yağlar yeralmakta. Saçlarınızın çabuk uzamasını ve canlı görünmesini istiyorsanız, üçerdamla lavanta yağı, jojoba ve biberiye yağı; yine ikişer damla sedir ağacı yağı ve kekik yağını karıştırın.Sonrasında bu karışımı kısık ateşte ısıtıp saç derinize yedirin.

Image


Yine bir diğer saç uzatma yöntemi ise saça uygulanan maskelerdir. Saçlarınızabakım yapmak için kullanacağınız maske malzemelerinden en yaygını yumurtaakıdır. Yumurta akını saç derinize masaj yaparak yedirin. Daha sonra saçınızıstreç filmle sarıp birkaç saat bekletin. Saçınızı yıkadığınızda çok dahahacimli ve güçlü olduğunu göreceksiniz.

Image

Saç uzatmanınyolları sadece kürlerle sınırlı değil tabi ki. Günde 8 bardak su içmeksaçlarınızı daha hızlı uzatmanıza yardımcı olacaktır.  Bunun yanı sıra saçınızı düzenli taramanız,beslenmenize dikkat etmeniz, A, B ve C vitaminlerini yeterli derecede almanız. Fönmakinesi, düzleştirici,saç kurutma makinesi, saç maşası  gibi saç şekillendirici aletleri daha azkullanmanız saçlarınızı hızlı bir sekil de uzatmanıza yardımcı olacaktır.

Image


                

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları