Biz kadınlar hayatı zor yaşayan kısımda yer alıyoruz. Birçok şeyi kafaya taktığımız gibi her ayrıntısını düşünerek yüzeysel yaşamaya adeta kafa tutuyoruz. Bunun yanı sıra hayatta bazı şeyleri kabullenmekte de bir hayli zorlanıyoruz. Peki bunlar neler?Kadınların kabullenmekte epey zorlandığı durumları sizler içinderledik! Keyifli okumalar…

  1. Elbette ki kilo almak!

Kilo almanoktasında kadınlar ne yazık ki oldukça hassastır. Bu nedenletartı ile kavga dahi edilebilir. Kadınlar hiçbir zaman için kiloaldığını kabullenmez, kabullenmek istemez. Ancak içten içe budurumun farkındadır.

  1. Sevdiği adamın onu sevmediğini kabullenmekte zorlanırlar!

Her zamankarşılıklı sevgi şansı olmayabilir. Bunu kabullenmekzorundayız. Şu bir gerçek ki platonik aşk diye bir şey var.

  1. Trip atmadıklarını iddia edeler!

Bu konu birazkarmaşıktır. Çünkü erkekler sitemi, kırgınlığı vekızgınlığı trip olarak gördükleri için böyle durumlardakadınların her zaman trip attığını düşünürler. Ancak budurum sadece bir kısmı ilgilendirir. Her kadın elbette ki tripatar! Buna hakkı var.

  1. Eski sevgilileri tarafından bir daha ilgi görmediklerini kabullenmek istemezler.

Evet, ayrılıkda bu hayatın bir gerçeği. Ancak kadınlar ne yazık ki ayrıldıkları erkeğin ayrılık sonrası kendine kul köle olmasını isterler. Aranmadıklarını, ilgi görmediklerini kabullenmezler. Mutlaka her zaman için bir bahane üreterek kendilerini avutmayı tercih ederler.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları