Evet, Murphy kanunları hayatımızın bir parçası. Ne kadar kaçmaya çalışsakda ne yazık ki elinden kurtulmak pek mümkün olmuyor. Bu yazımızda sizler için kadınların en sık yaşadığı Murphy kanunlarına değineceğiz.

  1. Markete en bakımsız halde ‘’ amaaan ne olacak!’’ diye gidilen zaman…

Evet,birçoğumuzun başına elbette gelmiştir. Saç baş dağınık,yüzde bir krem bile yok, tırnaklarda ki ojeler adete savaştançıkmış gibi! Şuradan şuraya markete gideceğim, kim görecekdiye çıkılır evden. Ancak uzun zamandır karşılaşmakistediğiniz o genç karşınızdadır. Ayağınızda terlikler, enbakımsız haliniz ile çaresizce kadere söversiniz…

  1. Kuaförlere taş çıkaran topuzu evde boş boş otururken yaparsınız. Ancak gelin görün ki dışarıda bir tane bile işiniz yoktur.

Bununla birliktedışarıya çıkarken özene bezene yaptığınız o topuz asla amaasla ev topuzunun yerini tutmaz. Buna murphy kanunu mu desek yoksakaderin bir oyunu mu bilemedik!

  1. Saatlerce telefonun başında beklersiniz, çalmaz. En olmadık an gelir telefonunuz durmaz!

Ne yazık ki en sinir bozucu durumdur. Bir saat, iki saat bilemediniz 5 saat o telefonun başında hiçbir şey yapmadan durursunuz. Tam vazgeçip duşa girdiğiniz an, yahut telefonu bırakıp gittiğiniz zaman o telefon hiç ama hiç durmadan adeta sizin inadınıza çalar durur.Sonra da telefona neden cevap vermedin olur!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları