Yaratılışı gereği narin ve kırılgan olan kadınlar, estetik güzellikleri ve duygusallıklarıyla erkekler tarafından tanınmaktadır.
Kadınların aslında en iyi anlaştığı kişiler erkekler olduğunu biliyor muydunuz? Bir erkeğe bağlanırlarsa hayatlarının merkezinde sadece onu görürler.

Geçmişten günümüze kadar kadınlar arasında her zaman çekişme süregelmiştir. Kadınların İsrail dışında hiçbir yerde askere alınmaması da bundan olsa gerek.

                                                  Image

Hayatının 4,5 yılını regl olarak geçiren kadınların yanına bu dönemdeyken tersleyici bir dille yaklaşılmaz, çünkü yanlış anlamaya çok müsaittir. Evli bir erkeğin bu dönemdeki karısına en son sözü haklısın karıcım olmalı…

                                      Image


Günde en az 10  defa aynaya bakan kadını anlamak zor çünkü onlar dünyada her bir saniyede makyaj yapıyorlar. Kadınlar kendilerine bakım yapabilmek için en az beş yılını heba ediyor. Sadece ne giyeceği konusunda karar vermek adına kadınlar hayatlarının en az 1 yılını harcıyorlar. Bunun yanında her bir saatte bir, bir kadının topuğu kırılıyor ve günde en az 20000 kelime konuşuyor. İşte kadınların yaratılışları gereği pratik ve sorun çözücü odaklı çalışmaları da bundan ileri geliyor. Bu arada kadınların hafızaları sonsuzdur, yani yapılan hiçbir şeyi unutmaz vefakâr davranırlar.

Image


Ve erkekler kadınları anlamaya çalıştıkça mutsuz, anlamamaya çalıştıkça mutlu olurlar. Her kadın kendine özel karmaşık bir problem özelliği gösterir ve her kadının çözümünü bilen tek erkek vardır.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları