Dünyanın en başarılı kulaklık üreticilerinden birisi olan Jabra, su geçirmeme sertifikasına sahip kablosuz spor kulaklıkları satışa çıkaracak. İşte Jabra firması tarafından yakında satışa çıkacak olan sertifikalı su geçirmez kulaklık hakkında detaylar.

Kulaklık denildiğinde akla ilk gelen firmalar arasında olan Danimarka merkezli Jabra şirketi çok önemli bir ürününü daha satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Su geçirmeme sertifikası olan IP67 sertifikasına sahip ilk kablosuz kulaklığı Elite Sport kulaklığını 8 Ağustos tarihi itibari ile satışa çıkaracağını açıkladı. Şirket su geçirmeyen kulaklık konusunda çok iddialı olduklarını söylerken, bu ürün ile denizde yüzülebileceğini de iddia etti. Birçok yüzücü için çok iyi olabilecek bu ürün satışa çıkmayı bekliyor.

Jabra tarafından satışa çıkacak olan kablosuz kulaklıların fiyatı ise belli oldu. Şirket yaptığı açıklama ile birlikte su geçirmeme özelliğine sahip kablosuz kulaklıklarının 298 Dolar olacağını açıkladı. Spor yaparken işe yarayabilecek olan bu kulaklıklar Android ve IOS işletim sistemlerini de destekliyor. 

Elite Sport adlı kablosuz kulaklıklar ayrıca kalp atışını dahi ölçebiliyor. Ölçtüğü kalp atışını kulaklık içinden sanal bir asistan yardımıyla size bildiriyor. Telefon ile birlikte çalışan bu kulaklıklar ayrıca spor analizlerinizi de size açıklıyor. Jabra firma tarafından üretilen su geçirmeme sertifikasına sahip kablosuz kulaklıkların yakında satışa çıkacağı belirtildi. Jabra Elite Sport, 9 saate kadar müzik ve aramalar için üstün ses kalitesi sunar ve kablosuz spor kulaklıkları arasında en gelişmiş modeldir.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları