Son zamanlarda OLED ekran modası birçok modeli vurdu ve alternatif markalarda OLED ekran telefon üretmeye yöneldiler. iPhone 8 bu konuda geciktiği iddialarına karşın, haberleri yalanladı. Güzel haber gecikme olma ihtimaline karşın yine de ilerleyen zaman içinde en hızlı bi şekilde üretime geçilmesi olacaktır.

İphone 8 Ne Zaman Üretime Geçecek Ve Satışa Sunulacak?                                  

iPhone 8 tanıtımı beklendiğini ve hemenardından satışa sunulacağı bir hayli yüksek ihtimal haline gelmiştir. Samsung Display ile OLED ekran istenilen tarihte satıa sundu fakat Apple bu konuda sıkıntılarla karşılaştı. Alınılan bilgiler doğrultusunda Samsung OLED ekranlariçin üretim kapasitesini aldığı siparişler ile bu ay sonu gerçekleştireceği gibi Mayıs ayında da ekranların üretimi başlanacaktır. Yani Samsung OLED ekran modellerini Haziran ayı gibi bir zamanda piyasaya sürecek anlamına geliyor.Konuda Samsung önde bir final sonuçlandıracak gibi görünüyor fakat İphone içinfarklı bir problem yaşandığını belirtmek lazım. Her zaman daha ileri teknoloji ve kalite hedefleyen Apple için durum biraz daha zaman alıcı bir konu  hale geliyor.       

Image      Image                                                                                                                                                

Apple, Samsung S8 de Kullanılan Ekrandan Daha İyi Olmalı        

Apple daha iyiyi her zaman istediği içini Phone 8 üretiminde yine bir erteleme söz konusu olabilir. Fakat alınan haberlerde gecikme haberlerine karşı Apple gecikme olmayacağına dair sinyaller verdi ama açıklayıcı bir tarih henüz getirilmedi.                                                                                                                  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları