Teknolojinin gelişmesi ile dünya geçmişe kıyasla bambaşka bir hale bürünmüş durumdadır. İnsanların artan seyahat etme ve iş hayatının getirdiği sıkıntıları, stresleri geride bırakma isteği onların çeşitli keşiflere çıkmaları konusunda tetikleyici bir konumda bulunmaktadır.

Teknoloji ile gelişerek büyüyen dünyamız, mesafeler olaraktabiri caizse küçülmektedir. Bu durum da farklı ülkeleri gezerek görmek isteyenler için birbirinden farklı fırsatlarbulunmaktadır.

Image

 Yurtdışı gezileri yapmak için birçok farklı yol bulunmaktadır. İnsanlar yaşlarını, geziye ayırabilecekleri zamanlarını, ilgi alanlarını ve ekonomik şartlarını göz önüne alarak kendileri için en uygun olan yöntemlerle tatillerini yapabilmektedirler. Daha ucuz bir yurtdışı macerası yaşamak isteyenler ise interrail ile bu deneyimlerini gerçekleştirmektedir. İnterrail, geçerli olduğu ülkelerin demiryollarında belirlenen süre içinde kullanılmak üzere satılan bir tren bileti olarak özetlenmektedir. Alışıla gelinmiş lüks ulaşım araçları yerine 2. Sınıf denilebilecek trenlerle yapılan yolculuklardan oluşan interrail daha çok macera tutkunu gençler tarafından tercih edilmektedir. Tek ülkede geçerli veya birden fazla ülkede geçerli olmak üzere çeşitli bilet türleri barındırmaktadır. Bu sebeple kişi kendine en uygun olan bilet türünü seçerek maliyeti daha da düşürebilmektedir.

Image    Image

 Yolculuğa Türkiye’den, Ankara veya İstanbul’da bulunan tren garlarından başlanabileceği gibi. Seyahatleri boyunca çeşitli hotellerde kalarak farklı ülkelerden gelinen gezginlerle de tanışma imkanı bulunmaktadır. İmkanı ve zamanı olan herkesin yapabileceği interrail,insanlara unutamayacakları deneyimler ve maceralar vaat etmektedir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları