İcadı Halinde Herkese Oh Be Dedirtecek Şeylerde İlk 5

1. Hafıza temizleme aleti!

Evet, hafıza kaybı aslına bakıldığında son derece sıkıntılı bir durumdur. Ancak düşünsenize, istemediğiniz bir anıyı hafıza silme aleti ile saniyeler içinde unutabilirsiniz. Bu sayede üzüntü, keder ve pişmanlık üçlüsü sizi yiyip bitiremez. Bunu alışkanlık haline getirmemek gerek tabi!

2. Kırılmayan Tırnaklar

Bu olay en çok kadınların işine yarar. Kırılan tırnaklara büyük bir yas tutan kadınlar için kırılmayan tırnakların varlığı büyük bir kolaylık aynı zamanda büyük bir devrim olacaktır. 

3. İstediğin an istediğin yerde olabilme

Kısa adı ile ışınlanma olayı 2010’lar da görülecek dense de 2017 yılında olmamıza rağmen henüz bu yönde bir gelişmeyi ne yazık ki göremiyoruz. Umarız bir an önce bu yönde bir icat gelişir ve ışınlanabiliriz. Bunu abartmamak gerek tabi. Hop orda hop burada herkesi sıkıntıya düşürür. 

4. Makineden çıkan bulaşığı kendisi rafa yerleştiren bir alet. 

Evet, biraz kolaya kaçıyor ve uçuk uçuk hayaller kuruyor olabiliriz. Eskiler elinde yıkıyordu bulaşığı. Ama makine bitince onları yerleştirmek sizin içinde işkence olmuyor mu? Bu sebeple makineden çıkan bulaşığı kendi kendine raflara yerleştiren bir alet hiçte fena olmazdı hani!

5. Tadına doyum olmayan ancak yedikçe zayıflatmayı başaran besinler. 

Asrın icadı olacağı kesin, düşünsenize koca bir dilim pastanın sadece kalori yaktığını, mutluluk!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları