Minnesota Üniversitesi öğrencisi Lizzy Fenton, hoşlandığı çocuğu etkilemek ve ikna etmek adına ona “Neden benimle çıkmalısın?” konulu bir sunum hazırladı.

Neden Benimle Çıkmalısın?

Mart ayı sonu PowerPoint sunumdan faydalanan Lizzy, Carter Blochwitz`e göndermek için hazırlıklara başladı. İşte sunumun ayrıntıları;

  1- Kapak resminde gülümseyen pozu ile Lizzy, ailen ciddi bir kız arkadaşı arayışında ve senin başının etini yemiyorlar mı? Cazibeli bir sohbetim var ve ailen ile masa başında, sürükleyici sohbetlere girebilirim. Giyim kuşamım düzgün ve Şükran Günü için aile toplantılarına uyum gösteririm. Şık giyinirim ve etkileyiciyimdir. Annenin sevgisini kazanırım ve hoş bir mizaha sahibim.

2- Tek eşililği sevmiyorsan benim için sorun değil. Benimle çıkarsan 3 farklı kız arkadaşın olacaktır. Çok farklı saç modelleri yapar, 3 farklı insana bürünürüm. Saçım düz ama kıvrımların değil. Baştan çıkarıcı dalgalarım yüzünden kapanıma düşebilirsin. Benimle ilgili çekicilik konusu, tek saçımda değil. Git gide gelişen ve güzellerşen bir vücuda sahibim.

  3- Finansal konularda kendime de, sanada yeterim. Ailemden bağımsız yaşıyorum. Her çıkmamızda, hesap ödeme zorunluluğn yok. Finansal konularda sana yardımcı olurum ve bağışçı ailem var. Çok yapşkan bir sevgili değilimdir. (Sunumda banka bilgilerini bile paylaşmış pes doğrusu.) 

4- Hala ikna olmadın mı? Ona çıkma teklifi ettim ama o beni aşıyor, Lizzy benim telefonumda arka plan fotoğrafı, Lizzy açmakta olan bir leylak şeklinde diğer arkadaşları ve yakınlarının yazılarını paylaşarak, bak neler kaçırıyorsun şeklinde imalarda bulunmuş.   Tebrik ederek, şaşırıyoruz. Bizim Türk kızları böyle sunum hazırladığını düşünürsek, heralde olay olurdu. Yok artık diyeceğimiz espiriler bile canlandı gözümüzde. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları