Herkes için geçerli bir durum olan sabah yataktan uyanma ve keşke mutluluk saçarak uyansak değil mi?

Ama hiç öyle bir durum gerçekleşmiyor. Hata kalkıyor, mahmur mahmur ne yapacağımızı da bilmiyoruz. Zaten uyanma şekilleri de bir hayli enteresan olabiliyor. “Sabahın bir körü nedir bu gürültü?” diye uyandığımız da olmuştur. Asabiyet yaratan sabah uyanma senduromları;

  1- Sabah uyandınız ama yatak keyfi denen birşey var. Siz de biraz keyif çıkartıyorsunuz ama anneniz sizin keyfinizi yüksek voltajlı sesi ile bölüyor. Kalllllllllllllllllllllllllkkk Geç kalıyorsun! Bu ses karşısında keyfi bırak, evden kaçasın geliyor.

  2- Gece geç saatte kadar oturmuş, sabah kalmak bilmeyen tipler var ya işte onların hepsi bizleriz. Ya maç ne heyecanlıydı, uyku tutmadı darken aslında her gece geç saatlere kadar outran yine bizleriz. Doğal olarak uykusunu alamayan yine bizleriz. Sabah kalkmak bu durumda tam bir işkence. Yetmiyormuş gibi kalk, giyin, işe git. Nedir bu yahu?

 

  3- Uyuyorsunuz ve sevgiliniz size arıyor “uyannn!” diye. Sevgiliniz size düşünürken siz uykuyu düşünüyorsunuz. Çok romantic olsa da hiç bir düşünce o anda size romantik gelmiyor. Hatta aramasın siz uykuya devam edin öyle değil mi?

  4- Gece boyunca horlama sesi duyarak uyuyamadınız. Sabah uykusu da bir ağır geldi. En tatlı, en güzel rüyalar işte sabahları görülür ama erken kalkmak zorunda olunca mecbur, gecenin acısı sabah çıkıyor. Siz de bir asabiyet, bir asık suratla kalkıyorsunuz.

  5- Şakacı ve espirili kardeşinizin size binbir çeşit taktikle uyandırması kadar sinir bozucu birşey olamaz. Kardeşlerin ayağımdan çekerek uyandırması, yataktan düşürmeleri meşhurdur. Ne sinir, ne stres var sadece kalp krizi yaşayabilirsiniz. Tabi su dökmeler, birden bağırmaları saymıyoruz bile.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları