Hayatta herkes romantik olmak zorunda değil! Romantik olmayanlar ne yazık ki toplumda bir nevi dışlanıyor. Bu yazımızda onların yaşadığı dramlardan bahsedeceğiz. Keyifli okumalar…

  1. Güllerle donatılmış bir masa sizi cezbetmez. Aksine güllerden ve mumlardan sıkılır, sadeliğe kaçmak istersiniz. Ayıcıklar, şık hediyeler sizin için hiçbir anlam ifade etmez ve bu tür ortamlar sizi tam manası ile boğar.

  2. Çiçekçilerden her zaman kaçmak istersiniz. Çiçek vermek yahut çiçek almak size göre değildir. Çiçek aldığınızda yapmacık sevinç gösterilerinden iğrenir, sokakta çiçekle yürümemek için var gücünüz ile adeta savaşırsınız.

  3. Romantik ortamlar ve bu tarz konuşmalar sizi gerim gerim gerer. Bunun yanı sıra böyle durumları oldukça gülünç bulursunuz. Ancak ne yazık ki çevrenizdekiler bunu anlamaz. Size manasız gözlerle bakmayı sürdürür.

  4. Bir çok ilişkin bu sebeple son bulmuştur. Senden beklenen romantizmi göstermediğin için çoğu zaman kalbin kırılmış ve bu sebepten terk bile edilmişsindir.

  5. Mesajlarda kısa ve net konuşmak sizin tarzınızdır. Ancak karşıda ki insan bu durumu ne yazık ki trip olarak algılar ve sürekli olarak sorunun ne olduğunu çözmeye çalışır. Bu durumda sizi deli eder. Kısa ve öz cümleleri süsleyerek romantik bir mesaj yapmak şöyle dursun emojiler bile kimi zaman sizi rahatsız edecek boyutlarda olabilir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları