Film izlemek ve sinemaya gitmek günümüzde sosyalleşmenin ve eğlencenin en vazgeçilmez parçalarından bir tanesidir. İşte gönüllere taht kurmuş insanların bir yenisini dört gözle bekledikleri, karakterlerini adeta benimsedikleri 4 seri film.

1)     KARAYİP KORSANLARI

Image

Başrolünü muhteşem oyunculuğu ile Jonny Depp in üstlendiği karayip korsanları 4seriden oluşmaktadır. Aksiyonun komedi ve maceranın bir arada ve bol bulunduğubu film en seçkin filmler arasında yerini almakta. Ayrıca 5. Serisinin de 24 Mayıs’ta2017 de vizyona gireceğini söylemeden geçmeyelim.

2)     X MEN

 Image

Hugh Michael Jackman’ın başrolünüüstlendiği film, doğa üstü güçleri olan insanları konu alsa dageniş kadrosu sonu gelmeyen, gelmesi istenmeyen bir senaryosu ile birlikteaksiyonu ve dramı ile yıllar boyunca tepelerdeki yerini bırakmayacak filmlerdendileriz 8. Serisi de en yakın zamanda çekilmeye başlar.

 

3)     ALACAKARANLIK EFSANESİ

Image

Buserinin ise belli bir kısmında bir insanın bir vampire olan sevgisi işlenirkensonralarında vampirlerin yaşamı farklı bir yorum ile anlatılmaktadır. Geneaksiyon sahneleri ve dramı bol olan bu filminde yıllar boyunca dillerdendüşmeyeceği açıkça belli oluyor.

4)     YENİLMEZLER

Image

Son yıllarda çıkmış olan bu seride ise neredeyse bütünsüper kahramanların toplanması ve dünya için verdikleri savaş konu edilmekte.Birçok ünlü oyuncuyu göre bileceğiniz film ise fantastikliğin ve fantezifilmlerinin doruğunu çekmekte. Aldığı puanlar ve topladığı seyirci sayısıyla dakendisine sarsılmayacak bir yer sağlamış olan filmler arasında.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları