Yaşamsal enerjiyi arttırmaya yönelik, güç ve gençlik aşılayan cilt güzelliğinden, hastalıkların önlenmesine kadar çiçek tozlarının mükemmelliği az bilinen formüllerdir. Fiziksel olarak genç görünürken, kendinizi de sağlıklı ve mutlu hissetmek istemez misiniz?

Mucize Çiçek Tozu Polenler                                                                                                   

Bitkilerin yapı taşı ve en ufak zerrecikleri, tozu ve polenleri, yıllarca genç ve sağlıklı yaşamanızı sağlayacak mucizeler ile dolu. Tabiat mucizelerini zerreciklerine gizlenmiş ve insanoğluna sunmuş. Bitkilerin hayati zincirini devam ettiren bu tozlar, arıların bal yapması ve binlerce çiçeğin tozunu toplayarak elde ediyorlar. Büyük yaşamsal değere sahip polenlerin, insan vücudu için bütün gereksinimleri karşıladığını biliyor muydunuz? Tarihte birçok Osmanlı mutfağından, lokman hekimlerine kadar kullandığı polenlerden bahsedilmektedir. Vikingler savaşa gitmeden evvel polen yer ve ortalama 100 yıl yaşarlarmış.Bizler de neden daha orta yaşlarda; ergen ve genç olmadan, yaşlılık belirtilerini görüyoruz. 60- 70 yaşına kadar sağlıklı yaşamak ve daha ileri ki yaşlarda dinç, verimli yaşamanın sırrı, polen yiyerek sağlamanız mümkün.         

Image             Image                            

Polenler Hücre Tazeler                                                                                                                            

Enerji ve sağlık kazanan bedensel fonksiyonların içinde hücre tazeleme özelliği de bulunmaktadır. Hastalıkları önlenmesinde de büyük ölçüde etki sağlıyor. Yaşlı yakınlarınıza yedirmeniz faydalı olacaktır. Yapısında 22 çeşit aminoasit bulunuyor ve hormonlar, vitaminler, yağlar ve doğal şeker gibi birçok mineral içeren polenler, bin bir derde deva bir gençlik iksiri gibi ilaç niteliğinde doğanın bir ürünü. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları