Avrupalı şirketlerin projeleri içinde bu minik evler üretilmeye başlandı bile. Slovakya`da Nice Architects şirketinin Eko kapsül tasarımlı evleri oldukça ilgi çekici. Geleceğin ev modellerini şimdiden yansıtıyor. Şirket bünyesinde uzun ömürlü, dünya çapında taşınma özelliğine sahip, geniş kullanım çeşitliliği bulunan, bağımsız bir istasyon olurken, acil durumlarda da misafir ve insani yardım birimi olarak kullanılabilecek bir mini yapıdır.

Rüzgar Ve Güneş Enerjili Küçük Evler                  

Avrupalı şirketlerin projeleri içinde bu minik evler üretilmeye başlandı bile.Slovakya`da Nice Architects şirketinin Eko kapsül tasarımlı evleri oldukça ilgi çekici. Geleceğin ev modellerini şimdiden yansıtıyor. Şirket bünyesinde uzun ömürlü, dünya çapında taşınma özelliğine sahip, geniş kullanım çeşitliliği bulunan, bağımsız bir istasyon olurken, acil durumlarda da misafir ve insani yardım birimi olarak kullanılabilecek bir mini yapıdır.           

Image              Image                                                                                                                                      

                                                                                                                             

3 Metre Karelik Yaşam Alanı Özellikleri                             

Yeni yaşam alanınız eko kapsül ev sadece 3 metre kare olabileceği gibi içinde bir yatak, mutfak, banyo ve bir masa ile sandalye sığacak kadar alan hacmine sahip. Yağmur suyunu toplayan teknolojisi ile sıcak su ve sifonlu tuvaleti de bulunuyor. Rüzgar ve güneş panelleri ve rüzgar tribünleri ile sağladığı enerjiyi, 9.744 Watt/saat enerji ile elektrik enerjisini sağlıyor. Yağmur suyu toplama ile de su ihtiyacınızı gidererek, şebekeden bağımsız bir evi kullanabiliyorsunuz.    

   Image        Image                                  

 Her Yerde Eko Kapsülü Taşı                      

Üretilmeye başlanan Eko kapsül evler mini ve konforlu yapısı ile her yere taşınıyor. Güneş ve rüzgarın olduğu her yerde hiçbir şey den geri kalmadan, yaşam alanları oluşturuluyor. Geleceğe bir taslak olacak mini kapsüller, güneş ve rüzgardan sağladığı enerji ve yağmur suyu deposu ile de insani ihtiyaçların her bir konusunu çözüme ulaştırıyor. Alanları belki küçük ama taşıma ve konforu çok ideal bu evler şimdiden çok talep görüyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları