Kadınların, erkeklerde baktığı ilk şeyin boy pos, temiz bir görünüm sonrasında ise karşısındaki erkeğin kendine olan güveni olduğu belirtilmektedir. Kadının ilk buluşma heyecanı erkekler tarafından hoş karşılansa da karşılarında boncuk boncuk terleyen ya da heyecandan iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir erkek, kadın için itici bir görünüm oluşturmaktadır.

Image

Erkeğin ilk buluşma heyecanı, kontrol altına alınamayan bir hale geldiğinde kadınlar üzerinde kendine güvenmeyen bir kişi izlenimi bırakmakta, bu bakımdan kadınlar açısından olumsuz bir ilk değerlendirmeye sebep olduğu vurgulanmaktadır. 

Image

Kendine güvenen, karşısındaki kişiye bunu hissettirebilen, kadını desteklediğini, ona güvendiğini belirten erkeklerin, kadınlar üzerinde daha olumlu bir etki bıraktığı tespit edilen görüşler arasında yer almaktadır. Bu nedenle erkeklerin jest ve mimikleri, konuşma esnasında kendine güvenli tavrı, seçtiği kelimeler,kadının erkekten etkilenmesi ve ona karşı güven duyması için son derece önem arz etmektedir. Kadınların erkekte dikkat ettiği diğer şeyler ise ten kokusu ve bunu belirleyen önemli bir araç olduğu da belirtilen görüşler arasında yer almaktadır. Etkileyici bir gülüşe sahip olan erkeklerinde kadınlar üzerinde olumlu bir izlenim bıraktığı söylenmektedir. Erkeğin ilk buluşma heyecanı, diğer özelliklerinin önüne geçmemesi, başarılı bir kadın-erkek ilişkisinin başlangıcı açısından önemli bir faktördür.

Image     Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları