Doğru ilişkinin temeli doğru iletişimden geçer. Erkekler için istedikerini dile getirmeyi sevmiyorlar. ''Karşı taraf zaten biliyor, niye söyleme ihtiyacı duyayım.'' yada ''Çok zeki hemen anlıyor zaten gereksiz konuşmalar'' şeklinde ifadeler kullanılmaktadırlar. Aslında, niçin böyle davrandıkları bilmemekle birlikte istekleri standart. Bir kadının istediği ile erkeğin istekleri, hemen hemen örtüşüyor. Ne istediğiniz konusunda çekinmekten vazgeçip söylemek doğru bir çözüm yolu olacaktır.

Doğal Ve İyi Bir Dinleyici Olun            

Image       Image                                                                              

Birini gerçekten dinlemeden anlamanı mümkün olmayacaktır. İyi dinleyip ortak paydadabuluşmak ikili ilişkilerde sağlıklı bir yöntemdir. Eleştiriler,karşı tarafı tenkit etmek, sana demiştim bak gibi sinir bozucu sözler yerine destekleyici ve olumlu sözler erkekler için önemli ve etkileyici bir konudur. "Her zaman benimle konuşabilirsin, ben ve senin için hazırım imajını" oluşturmalısınız. Her durumda sakin ve olaylara doğal yaklaşım sizi ve karşı tarafı rahatlatır. Zorlamalar her iki tarafında tükettiği gibi sevgilide bitiren bir şey unsurdur. Çözümcü ve olumlu öneriler daha etkindir. Bir bayanın düşünce sisteminde mutlaka olumlama ve çözüm hedefi olan karakter oluşturulmalıdır. Bu size artı özellik kazandırdığı gibikarşınızdaki içinde anlamlı bir ilişkinin çatısı olacaktır.                           

Karşınızdakini Sevgi Sözcüklerinden Ziyade, Hissettirmelisiniz               

Image                   

Sürekliyada arada birde olsa, seni seviyorum sözcükleri çok yeterli olmuyor.   Örneğin sevginizi ona hazırladığınızzamansız süslü sürpriz yemekle, çok sinirliyken onu neşelendirmek içinçabalarınız gibi davranış modelleri, erkekler için önemlidir. Erkeler ilgiyi severler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları