Genetik veya ergenlik sonucu bazen yüzde istenilmeyen lekeler, izler ve cilt renginde bozulmalar meydana gelebilir. Bayanlar kadar erkeklerinde ilgisini çeken, cilt bakımı artık, her yaşa hitap eden ürünlerle önemsediğimiz bir konu haline geliyor. Fakat bu ürünler bazen ulaşılmaz fiyatlarda ve sürekli kullanmakta zorlandığımız, bir reçete olabiliyor. Çok paralar dökmeden, kısa zamanda nasıl bakım

Genetikveya ergenlik sonucu bazen yüzde istenilmeyen lekeler, izler ve cilt rengindebozulmalar meydana gelebilir. Bayanlar kadar erkeklerinde ilgisini çeken, cilt bakımıartık, her yaşa hitap eden ürünlerle önemsediğimiz bir konu haline geliyor.Fakat bu ürünler bazen ulaşılmaz fiyatlarda ve sürekli kullanmaktazorlandığımız, bir reçete olabiliyor. Çok paralar dökmeden, kısa zamanda nasılbakım yapabiliriz?         

Image                                                                                                                                                              

Bayanlar veözellikle erkekler için, tarif niteliğinde cilt bakımı ve önerilerini paylaşacağız. Bayanlara kıyasla erkeklerin ciltsorunları daha azdır. Fakat günlük traş olan yüzünüz, çok hasaslaşabilir vetahriş sonucu acı çekebilirsiniz. Bu yüzde, ilerleyen yaşlarda erkeklerin yüzüçok çabuk çöküyor ve yıpranıyor. Önerilerimiz doğrultusunda hem bugününyatırımını yapıp, hem de yarın daha genç, dinamik ve sağlıklı bir cildekavuşacaksınız. Erkeklere özel doğal bakım için öncelikle sabah, akşam veya çoksık duş alanlar; çok sıcak su kullanmaktan kaçınmalısınız. Yüzdeki yağ oranınıöldüren en önemli etmen, çok sıcak sudur. Yağ oranı düşen cilt, elastik özelliğinikaybeder ve ardından çatlamalar oluşur. Bu nedenle, hassasiyet ve yıpranmalar artar.Bir diğer konu ise, tıraş öncesi bakım yapmalısınız. Nasıl mı? Önce sakalları,bıyığı kesmek yerine, yüzünüze nemlendiriciyü masaj yaparak sürün ve cildinizinemlendirin. Sonra traşınızı olun ve ferahlatan bir losyon veya kremsürebilirsiniz. Günlük bakım ardından en az ayda iki kez maske uygulamayıunutmayın.  

Image

Erkeklergenelde bu maskelerden kaçarlar ve üşenirler. İsterseniz bakım maskenizikendiniz yapın yada hazır satılan cilt bakımı maskeler ile cildinizi debesleyebilirsiniz. 10 dk. ile30 dk. zaman aralığı değişebilir, kendinizi vecildinizi dinlendirin ve maskeden sonra farkları ve etkilerini birde siz görün.                

Image                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları