Burçlar kuşağının en seksi, gizemli,cömert aynı zamanda en gergin ve en çok sır tutan burcu akrep burcudur.Sevimli ve cömert olması akrebin belirleyici özelliklerindendir Kıskanç ve bir o kadar da sadık bir burçtur.

Image

Akrep burçları için gülmek oldukça zordur.Duygusal olarak incinen, ihanete uğrayan akrep burcu için tek bir şartgeçerlidir. İntikam almak.  Ona yapılanınüzerinden yıllar geçse de fırsatını bulduğunda intikamını alır.  Soğuk kanlılıkla bekler. Buna rağmen akrepburçları kendilerini  kokutucu ve sinirlibulmaz.

Akrep burçları kolay güvenmez.Karşındaki insanın samimi olduğuna inandıklarında bile kendilerini tamamenaçmaz hep bir gizem taşırlar. Astrolojiye göre kötülüğü,şiddeti ve cehennemi simgeler. Ancak akrep burcu insanı bubenzetmeye yakışan bir insan değildir.

Image

Ya  hep ya hiç diye düşünürler. Onlar için‘’biraz’’ diye bir şey yoktur. Bir şey ya tam olacak yada hiç olmayacak.  Akrepler için anahtar sözcük tutkudur.Yaptıkları, yaşadıkları her şeye tutkuyla bağlıdırlar. Akrep burcu Zodyak’In entehlikeli dişisidir.  Aşık olmaktan birazürkerler çünkü aşık olduklarında tüm dengelerini kaybederler. Şüphecidirleronlardan bir şey saklamaya  çalışmayıngizemli olayları araştırmayı severler ve ne yapar eder sakladığınız şey herneyse ortaya çıkartırlar. Ukala,samimiyetsiz ,kendini beğenmiş insanlardannefret ederler.Bir akrebi tanımak gibi bir gaflete düştünüz. Onun manyetikalanına girdiğiniz anda geri dönüş kapıları zaten kapanmıştır. Hipnoza girmişçesinebu ilişkiyi yaşarken geri dönmeyi istermisiniz bilinmez ama dönseniz bileonunla yaşadığınız aşk sizi hala titretecektir.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları