Süper kahramanlara hemen herkes sempati duyar. Fakat bazı süper kahramanlar var ki özellikleri yanı sıra seksiliği, karizması ve zekilikleriyle de oldukça dikkat çekiyor.İşte popüler filmlerin en seksi ve karizmatik süper kahramanları.

Harley Quinn

4

Bukarakter Arkham’da psikiyatristtir. Jokerin Batman’a yenilmesinden sonraArkham’a getirilmesinden sonra Harley Jokere aşık olur ve onun Arkham’dankaçmasına yardım eder.Harley  Joker’lebirlikte kaçar ve onunla çalışmaya başlar. 12 avustosta vizyona giren  suicide squad filminde yer almıştır. Filmde Harley Quinn karakterini Margot Robbiecanlandırıyor.  Seksioyuncu bu rolün fazlasıyla hakkını vermiştir.

Kara panter

Image

Yokluğusırasında  vakanda da çıkan sivilsavaşlarda tahtını kaybeder. Ülkesine dönmeyip ABD ‘de kalıp  kimlik değiştirip kara panter olarakmaceralarına devam eder. Kara panter karakterini Kaptan  Amerika filminde görmüştük. Demir adamınyanında yer alan süper kahramanı Chadrik Boseman canlandırmıştır.2018 yılında  vizyona girecek olan  Kara Panter filminde de karaktereBoseman  hayat verecektir. 

Wonder Women

400

Hertürlü kurşun saldırısını karşılayabilen süper kahraman  Wolder Women, uçabilir ve halkalarıyla atakyapabilir. Seksi karakteri süperman ve batman filminde gördük . Karakteri seksioyuncu  Gal Gadot canlandırdı. Buyıl  gösterime girecek olan  Wolder Women filminde de yine İsrail’li seksioyuncu yer alacak. 

Kaptan Amerika

Image

Nazilerin  Avrupa’yı ele geçirmesini istemeyen  Stewe orduya yazılmıştır. Ancak güçsüzolduğundan orduya alınmadığı için süper asker deneyine katılarak süper askerolmuştur. Süper  güçlü kahramanı  aynı zamanda çok karzmatik ve seksi olduğundüşünen bir çok hayranı mevcut. Kaptan Amerika  karakterini karizmatikoyuncu  chirıs Evans çok iyi taşıyor.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları