Farklı maceralara atılmayı, yeni hayatlar keşfetmeyi, farklı yaşam tarzları hakkında bilgi sahibi olmayı en önemlisi de kendi hayatlarınıza bir şeyler katmayı ve acaba demeyi seven azınlık kişiden biriside sizseniz, evet bu özellikler bende de var diyorsanız kitap okumayı seviyorsunuz demektir.

Beklide hayır diyeceksiniz. Fakat bu henüz hayatınızın kitabını keşfedemediğinizden kaynaklanıyor da olabilir iyi düşünün. İşte sizler için seçtiğimiz 3 otobiyografi – biyografi kitabı…


1) SOL AYAĞIM

Felçli doğan bir çocuğun yalnızca sol ayağını kullanabilmesini konu edinen kitap,  onun yalnızca sol ayağı ile nasıl başarılara imza attığını seriyor gözler önüne. Önceleri yalnızca resim çizebilen fakat daha sonrasında ayağı ile hayatını kaleme alan güzel bir otobiyografidir sol ayağım…

2) ANGELA’NIN KÜLLERİ

İrlandalı Katolik bir ailenin çocuğu olan frank’ın anılarını anlatan bir kitaptır angela’nın külleri. Öyle ki bu çocuk oldukça mutsuzdur. Kötü bir çocukluk geçirmiştir ve kayda değer güzel bir anısı dahi yoktur.

3) STEVE JOBS

Apple’nin kurucusu ve tabii ki teknoloji denildiğinde akla gelen isimler arasından rahatlıkla ilk 3 e girebilen isim steve jobs, kanser olduğunu öğrendiğinde birçok biyografi yazısı yazan ve oldukça başarılı olan bir yazardan onun da hayatını yazmasını ister. Yazar ilk önce kabul etmez ve steve’nin hayatının henüz yazılmak için erken olduğunu söyler fakat daha sonra steve’nin durumunu öğrenir yazmaya karar verir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları