Kilo problemleriniz var ise ancak bu problemlerin yanı sıra diyet fobiniz var ise size bu yazımız da herhangi bir diyet programı uygulamadan küçük ipuçları ile kilo vermenizi ve sıkılaşmanızı sağlayacak yöntemlerden başlayacağız. Gün içinde yeme alışkanlıklarınız da küçük değişiklikler yaparak ayda 5 kilo vermeniz mümkün.

Bu aşamada ilk olarak hareket çok önemlidir. Eğer sporyapmaya vaktiniz yok ise yahut spor yapma alışkanlığınız yok ise bu aşama daevde uygulayabileceğiniz kısa süreli ufak hareketler sunacağız. Bu ipuçları ilepazartesi diyet sendromu yaşamanıza gerek yok, hafta ortasında diyet bozma gibisorunlar ile karşı karşıya kalmayacaksınız.

Image

Buaşamada ilk kural dolana kadar değil doyana kadar yemek. Sofra da dolana kadaryemek yerine, hafif doyum hissettiğiniz an sofradan uzaklaşın. Yanınıza çokfazla ekmek almayın. Küçük tabaklar ile öğünlerinizi yapın. Bununla birliktekilo vermek adına asla öğün atlamayın. Öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatır vedaha fazla kilo almanıza sebebiyet verir. Fast food ürünlerini hayatınızdançıkarın. Öğün aralarında acıkmanız halinde bol bol yeşillik ve meyve tüketin.Günlük olarak bolca su için. Yemek öncesinde 2 bardak su içerek sofraya oturun.Ev içinde squat olarak adlandırılan spor hareketinin günlük en az 20 adet yapınve ev içinde sürekli hareketlilik sağlayın. Bu şekilde kısa zaman içinde kiloverebilirsiniz. 


Image    Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları