Diş macunu birçok kişinin kişisel bakımında önemli bir yer tutmaktadır. Sabah akşam dişlerini fırçalayan kişilerin diş görünümleri üzerinde önemli bir etkisi bulunan diş macunlarının günlük hayatta başka hangi işlerde kullanıldığını biliyor musunuz?

Bir diş macunu ile ayakkabınızın aşınmış boyasını tamir edebilirsiniz!

Image

Renkli ayakkabılarınızın ve piyasada rengini bulmakta zorlandığınız ayakkabılarınızınboyası yerine diş macununu bir peçeteye sürerek ayakkabınızın aşınmış yüzeyindegezdirmeniz boyayı diğer alanlardan o bölgeye taşıyarak yama etkisi yapacak veayakkabınızın aşınmış görünümünü giderecektir. Ayrıca yüzeyi aşınmış olan başka eşyalarda da bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Sonuç memnun edici olacaktır. Size en azından o eşyanın yenisini alana kadar süre kazandıracak olan bu yöntem,gelen misafirlerinize ya da dışarıda arkadaşlarınıza mahcup olmanızın önüne geçmede en büyük yardımcınız olacaktır.

Image

Sivilcelerinizi Bir Gecede Kurutmaya Yardımcı Olacak Etkili Bir Çözüm mü, İstiyorsunuz?


Image

Sivilcelerergenlikle beraber hayatımıza giren ve pek çok kişinin uzun bir süre baş belasıolan yüzde kötü bir görünüm oluşturan döküntülerdir. Yağlı ciltlerde daha sıkmeydana gelen bir cilt hastalığı olarak görsel açıdan da kişilerin kendilerinitoplum içinde rahatsız hissetmesine sebep olan bir faktördür. Ancak burahatsızlığı gidermek için diş macunu kullanmak etkili bir yöntem alabilmektedir. Diş macununun günlükhayatta diş fırçalama dışında sivilceleri kurutucu bir etkisi bulunmaktadır. Bu yüzden sivilcenin üstüne bir kulak pamuğu ya da bükülmüş birpeçete yardımı ile sürülecek olan diş macunu sivilce için de kurutucu bir etkiyapacak ve sivilceli görünümden kısa sürede kurtulmanıza yardım edecektir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları