Rhytem Shoes olarak adlandırılan dans ayakkabıları dans öğrenmeye hevesli olan kişiler açısından bulunmaz bir nimet. Dans öğrenmek isteyenlere alternatif yöntem sunan dans ayakkabısı dans öğretmenini de ayağınıza kadar getirmekte.

Rhytem Shoes dans ayakkabısı, sizlere en popüler dans figürlerini öğretecek ve öğrenme hızına göre uyum sağlayabilecek özelliğe sahip. Dans öğrenmek isteyenler için özel olarak tasarlanan bu ayakkabılar teknoloji barındırmakta. Ayakkabının içerisinde basınç ölçerden jiroskoba,hızölçerden magnemetreye kadar teknolojik aletler bulunmaktadır. Bu ayakkabıyı giydikten sonra uygulamadan hangi dans türünü öğrenmek istiyorsanız seçip sonrasında ise ayakkabılar size nasıl adım atmanızı göstermektedir. Zira dans hareketlerine uyum sağlayamıyorsanız, uygulama size daha iyi yapmanız konusunda ikaz ediyor. Artık kendi kendinize dans etmek zorunda değilsiniz. Uygulamanın sosyal kısmında dans öğrenmek isteyen kişileri bulabilir, bu konuda profesyonel dansçılarla irtibat halinde olunabilir ve dans dersleri almak isteyenler ile yazışabilirsiniz.

Image   Image

Rhytem Shoes dans ayakkabısını tasarlayan firma test,tasarım ve protipleme işlemlerine tam tamına üç bin saatten fazlaca bir süre harcadıklarını belirterek en sonunda bu ayakkabıların piyasaya sürülecek kadar hazır hale geldiğini belirtti. Eğer bu özel üretim dans ayakkabılarını satın almak isteyenler olursa 150 dolar bir fiyat karşılığında ön sipariş vermeniz mümkün. Kampanya sonrasında ise dans ayakkabıları 2017 sene sonunda piyasaya sürülmüş olacak ve iki katı fiyatına satışa sunulmuş olacak.

Image

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları