Hemen her kadın çarpıcı ve etkili bakışlara sahip olmak ister. Sizlere etkili bakışlara sahip olmanın temel kuralı olan kirpik bakımını nasıl ve nerelerde yapılmalı, düzgün yapılmadığı takdirde zararları ve tabi ki ne sıklıkla yapılması gerektiği hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Uzun Kirpikler…

Image

Her kadın bakışlarına derinlik katmak ister. Şimdiye kadar kirpiklerinizi uzatmak için  bir çok yöntem denemiş ve memnun kalmamış olabilirsiniz. Sizlere hem kısa vadede başarılı hem de kalıcı sonuçlar elde edebileceğiniz birkaç öneride bulunabiliriz. 

_Kısa süreli  fazla masraflı olmayan rimel.

Image

Rimel anında kirpiklerinize dolgunluk ve hacim kazandıran kadınların vazgeçilmez kozmetik ürünlerindendir.


_Doğal bakım.Tabi ki uzun süren ve sabır gerektiren bir iştir. Bir takım besleyici yağlardan oluşan kürlerle kirpiklerinizi uzatabilirsiniz.(örn.: badem yağı, hindistan cevizi yağı v.b.)


Image

_Geçici ve uygulaması zor olan takmakirpikler. Sürekli yapıştırmakla uğraşmak yapıştırdıktan sora çıkartması daayrı bir kabus olan takma kirpikler kadınların güzellik uğruna katlandıklarıseçeneklerden biridir.

Image

Image

_ Son olarak ipek kirpikler. İpekkirpikler, son dönemlerde herkes tarafından tercih edilen ve  yine geçici bir yöntemdir. Genellikle 6 aykadar ömürleri vardır. İpek kirpik işlemi işini iyi yapan uzmanlara yaptırmakgereklidir. Aksi takdirde kirpik bakımı yaptırayım derken çok kötü sonuçlarlakarşılaşmanız kaçınılmaz olur.( örn.: Gözlerde yanma, batma hissi ve kendikirpiklerinizden olma gibi.) İpek kirpik yaptırmayı planlıyorsanız, kullanılanmalzemenin sentetik olmamasına dikkat etmenizde fayda var.

Ayrıca merdiven altı diye tabir edilenürünlerin kullanılmadığından emin olmalısınız.

                Sonuçtaemanet ettiğiniz dünyaya açılan pencereniz olan gözleriniz…

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları