Koç burcu enerji dolu ve iletişim yeteneğinin yüksek olmasıyla bilinir. Fakat erken kazandığı tecrübeler nedeniyle hayatı boyunca hep bir çocuğu içinde saklı tutar. Gelelim boğa burcuna, boğa burcu ise ekonomide dengeyi temsil eder.. Ayrıca sanat eserlerinde ve yemek işlerinde harikalar yarattığını biliyor muydunuz?

Image

Kişilikleri gereği ailesinedüşkün fakat kötü yanı ise cimrilikleri ile bilinen ikizler. İkizlerincimriliğinin gelecekle ilgili düşüncelerinden kaynaklandığını biliyor muydunuz?

Yengeç burcu ise güvenliği herzaman ön planda tutar ve para kazanmanın yolunu iyi bilir. Yengeç burcuduyarlıdır, bazen inatçıdır ve aynı zamanda bağımlılıklara sahiptir. Siyasetçikişiliğe sahiptir.

Aslan burcunu sağlam olarakbilinir. Fakat aslında yumuşacık bir kalbe sahiptir.

Image

Ayrıntıları fark eden ve sorunçözmede adeta bir usta olan başaklar ise farklı bakış açısı geliştirebilmeözelliğine sahiptir.

Terazi burcu dengeyi temsil eder fakatdengenin kaybolmaması gerekiyor.

Akrep burçları ise cinselliğitemsil eder fakat güvensizliği yüzünden ilişkilerinde sıkıntı yaşar.Image   


Yay burcu yenilikçi yaklaşımınliderleridir. Keşif yapmak yay burcunun özelliğidir.

Oğlak burcu ise; profesyonelliğinsimgesidir. Ama bir kötü yanı fazlaca bir işe koyulurlar.

Kova burcu, rahatlıktır vemantığın simgesidir. Fakat rahat olduklarından bir bakarsınız enerjik birbakarsınız utangaç hale bürünürler.

Image

Gelelim balık burcuna, duygusallığıile bilinir ve onlara para konusunda güvenmemek gereklidir. Çünkü sezgileriyle hareketederler.   

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları