Hollanda’nın Tilburg kenti dünyada eşi benzeri olmayan bir uygulama ile Haziran ayında açılacak dükkana gelecek olanlara her şeyi kırıp parçalamak serbest olacak. İşte ayrıntılar.

Haziran ayında kapılarını açacak olan dükkana gelecek olanmüşteriler, eline alacakları sopalar ile dükkan içerisinde ne var ne yok yıkıpdökebilecek. Dükkanda bulunan herşeyin kırıp dökülmesinin serbest olacağı bu işyerinde, hem stres atmaya hem de içerisinde bulunan öfkeden kurtulmak isteyenkişiler için bir imkan olacak. Break Stuff adı verilen bu iş yerininsahiplerinden olan Van Ginkel’e göre insanların eşya kırmaktan hoşlanmakta. Budükkana gelerek bir şeyler kırmak isteyen kişiler açısından rahatlatıcı birözelliğe sahip. İş yerinin gayesi, içinde öfkesi bulunan ve stres yaşayanlarınderdine çare olmak.

Hollanda’nın Tilburg kentinde Haziran ayı içerisindeaçılacak olan bu farklı konsepte sahip olan dükkan’ın içi tamamen ikinci eleşyalarla dolu. Televizyonlardan, çay fincalarına bilgisayarlardan vazolarakadar herşeyi bulmak mümkün. Örnek vermek gerekirsek, dükkana gelen müşteriler‘’medium paket’’ satın alarak tam on dakika boyunca kiler odasında bulunan tümeşyaları kırabilecek. Kısaca buraya gelen müşteriler istedikleri gibi paketprogramlar alarak bu imkandan yararlanabilecek. İnsanlar bu sayede güniçerisinde yaşamış oldukları stresten ve öfkelerinden kurtularak rahatlamışolacaklar. Bakalım bu fikir ileri ki zamanlarda ülkemizde de uygulanabilir mi?Bekleyip göreceğiz.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları