En az bir doğum sancısı kadar ağrılı geçen taş düşürme süreçlerini yaşamayan bilemez. Böbrek taşı düşürmek ne baş ağrısına ne bel sancına benzer. Bu durum bambaşka bir olaydır. Böbrek taşının hareketlenmesi ile birlikte kişi günlük hayattan adeta kopar. Sancılar artış gösterdikçe günlük işlerini yapamaz hale gelir. Eğer ki bu aşama da şanslı ise taş idrar ile birlikte düşer. Ancak bu aşama da taşın düşmemesi söz konusu olursa cerrahi müdahale ne yazık ki kaçınılmazdır.

Image

Bu durumdan kurtulmak adına birçok yöntem ve yoldenenmektedir. Ancak denenmiş ve en etkili yöntemi bu yazımızda sizlereaçıklıyoruz. Kısa zaman için de bu kür uygulaması sayesinde sancılı böbrek taşıdüşürme derdinden kurtulabilirsiniz.

Image  

Böbrektaşı küründe ilk olarak 2 adet köy tavuğu almanız gerekir. Market ve fabrikatavukları bu aşama da etki göstermez. Serbest dolaşan köy tavuğunu aldıktansonra kesip afiyetle etini yiyebilirsiniz. Bu aşamada tavuklardan çıkantaşlıkları alın.  Ardından taşlıklarıniçini su ile iyice temizleyin. Sonrasında sizde bir zar kalacaktır. Bu zarıdilim şeklinde bir tepsiye dizin ve kurutun. Kuruyan tavuk taşlığı zarını birhavan içerisinde ezin ve toz haline getirene kadar devam edin. Ardından bu tozubir kavanoz içine koyun. Her sabah aç karnına ve gece yatmadan önce bir çaykaşığı yutun. Tüm taş probleminiz ortadan kalkacaktır. 

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları