Seyahatlerde herhangi bir yere bağlı kalmadan yaz- kış, gece-gündüz demeden gezmeyi sevenlere çok güzel bir haberimiz var. Özellikle de karavanla seyahat edenler bu habere çok sevineceklerinden eminiz. Lafı fazla uzatmadan bu yeni model karavan hem denizde hem de karada gidebilmekte. İşte detaylar.

Almanya’da üretilen Sealander adı verilen bu yeni tasarım karavan ile hem karada hem denizde gidebilirsiniz. Karavan özelliği bulunmakta olan Sealander denizde şık bir tekne olarak kullanılabilmektedir. Bu yeni karavan sayesinde isterseniz kimsenin keşfetmediği koylara gidin, isterseniz eviniz sanki yanınızda gibi uzaklara seyahat edin ya da isterseniz teknede romantik bir akşam yemeği bu karavanla yapılacakların sınırı yok. Seyahatlerde artık otel bulma derdi ya da kaldığınız otele para ödeme derdiniz olmadan kafanıza göre bu karavanla her yeri keşfetme şansına sahipsiniz. Alman mucit Daniel Straub tarafından üretilen Sealander 4 metre uzunluğuna sahip ve 168 cm genişliğindedir. Sealander ayrıca dokuz km hızla yol alabilmektedir. Otomobil arkasında tıpkı bir karavan gibi ilerlemekte ve suya indirildiği zaman ise elektrikle çalışmakta olan motoru sayesinde tam bir deniz keyfini sizlere sunmaktadır Bu yeni nesil karavan iki kişilik olarak tasarlanmış. Bir karavanda bulunması gereken mutfak benzeri pek çok şeyi barındırmaktadır.

Image  Image

Sealander karavan satış fiyatı olarak normal bir karavana göre yüksek. Bu yeni nesil karavanın satışa sunulacağı fiyat tam 15 bin Euro.

Image   

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları