Bazen çok beğenerek alıp da sürünce hoşunuza gitmeyen ve bir kenarda kurumaya terk ettiğiniz ojeler olmaktadır. Ancak onları kurumaya mahkûm etmektense yapabileceğiniz daha iyi şeyler bulunmakta

Image Image

Mesela mor renk bir ojeniz var ve tonunun beğenmiyorsunuz. Bu yüzden de tırnağınıza sürmekistemiyorsunuz. Bu durumda mor bir çanta ya da mor detayı olan bir ayakkabı kullanıyorsanız ve bunların bazı yerlerinde aşınmalar olduysa ojenizi bir çanta veya ayakkabı boyası olarak kullanmanız daha uygun olacaktır. Kurumaya mahkûm olan ojeler ileayakkabı ve çanta boyamak dışında kendinize güzel vitrin süsleri deya pabilirsiniz. Parlak ve mat seçenekleri sayesinde alacalı renkler içeren birvitrin süsü elde etmek çok kolay… Mesela bir kozalağı, özellikle de açmamış birkozalaksa daha güzel bir vitrin süsü olabilir, farklı tonlarda boyayabilirsiniz.

Image      Image


Ya da aklınızagelen farklı objeleri bu şekilde boyayarak güzel süsler elde edebilirsiniz.Kıyafet düğmelerinizi ve ayakkabınızda istemediğiniz metal detayları yok etmekiçin de bu yöntem oldukça işe yaramaktadır.Kurumaya mahkûm olan ojeler bir kenarda boşu boşuna bekleyeceğine böyleceişe yarar hale gelecektir.  Dışarıdakırmızı ayakkabı boyası bulmak çoğu kişi için neredeyse imkânsızken bu yöntemherkes için daha kolay ve işe yarar olmaktadır. Bu şekilde orijinal renkli eşyalarınızı biraz zedelendikleri ya da boyaları hafif aşındığı için kaldırıpbir kenara koymaktansa oje ile boyama yöntemi size çok pratik bir çözüm sunacaktır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları