Kadınların erkekleri etkilemek için kullandıkları 5 etkili yoldan bahsedeceğiz.

1.      Gizemli Olun

Gizem her zaman için kadınınerkeği etkilemesinde yardımcı olmuştur. Erkekler her şeyini bir solukta ortayadöken kadınlardan hoşlanmazlar. İlk aşamada her şeyi net biçimde dilegetirmeleri hoşlarına gitse de zaman için de öğrenecek bir şeyi kalmaması halindesıkılma süreci başlar ve etkilenme oranı git gide düşer. Bu sebeple gizemlikadınlar her zaman ilgisini çeker. 

Image

2.      Güzel Görünün

Image

Her zaman ilk izlenim son dereceönemlidir. Her ne kadar ‘’ben dışını değil içini seviyorum, dış görüntü önemlideğil’’ gibi söylemler olsa da her zaman için bir erkeğin dikkatini ilk olarakkadının görüntüsü çeker. Bu nedenle biraz bakım, bir erkeği etkileme de sonderece etkili bir yoldur.

3.      Ortak İlgi Alanlarınız Olsun

Image

Bir erkeği etkilemek adına onundikkatini çekmeniz gerekir. Tam olarak bu aşamada ortak ilgi alanlarınızınolması erkeği son derece etkileyecek ve ilgisini size kaydıracak bir yöntemdir.Futbolsa futbol, siyasetse siyaset! Ortak bir alan bulmak şart.

4.      Onu Dinleyin

Image

Çoğu erkeğin ortak problemi kadınların çok konuşmasıdır.Erkeklerin duyarsızlığı sonucu kadınlar sürekli konuları tekrar etmek zorundaoldukları için çok konuşmak durumunda kalsalar da, erkeklerinde dinlenmeyeihtiyacı var. Fikirlerini dinleyin, ona destek olun, onaylayın vegururlandırın.

5.      Kendiniz Olun

Yapmacık tavırlar, son dereceyapay söylemeler erkekleri irite eder. Bu nedenle kendiniz gibi davranın yeter!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları