Yıllardır duyarız bekarlık sultanlıktır lafını. Ancak hiçbir bekar erkeğin sultanlar gibi yaşadığı görülmemiştir. Öyle ki hayatında bir kadın olmayan erkek sultanlığı bırakın kimi zaman sefalet içinde hayat sürmektedir. Bunun gerçek olduğunu, bekarlığın sultanlık olmadığını kanıtlayan 4 çarpıcı gerçeği sizler için derledik. Keyifli okumalar.

1.      Her sabah kahvaltı hazırlamak işkencedir.

Image

Günün güzel başlaması için kahvaltı oldukça önemli biröğündür. Bu aşamada bekar bir erkek genellikle sabaha masada kalan pizzayıkemirmekle başlarken evli bir erkek sultanlara layık bir kahvaltıya günaydınöpücüğü ile kaldırılır. 

2.      Ütü derdine son

Image

Buruşmuş gömlekler ile yeni bir tarz yaratma fikri dahiyanebir fikir olabilir ancak o kılıkta fazla tarz olarak kalamaz adeta medinedilencisi olarak adlandırılabilirsiniz. Hergün saatlerce ütü yapmak zorundaolmamak, gömleğin çizgisini çift çizgi yapmamak için dökülen tere son. Evinizinprensesi sizin ütülerinizi zevkle ütüler, ancak arada yardım şart tabii.

3.      Dışarıdan yemek söyleme derdi biter.

Image

Ocağınıza incir ağacı diken restroarantlardan evlilik ilekurtulabilirsiniz. Sürekli hazır yemekler ile haşır neşir olmaktan evinizinfast food dükkan kalıntısına döndüğü gerçek. Eh o mutfağa girmekte ayrısıkıntı. Dağ gibi birikmiş bulaşıklar arasından bir bardak bulmak bile mucize.Ancak evlilikte ev yemekleri ocakta, bulaşıklar makinada paranız dükkanınkasasında değil cepte kalır.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları