Bu yılın sizleri günlük sorunlardan biraz olsun uzaklaştırarak bambaşka diyarlara götürecek filmleri

 

Hızlı ve öfkeli-8

Image

Sinematarihinin en uzun soluklu filmi için yine gözler perdede. Ünlü ve başarılıoyunculardan oluşan kadronun sizi yine soluksuz bırakacağından emin gibiyiz.Film 2017 yılının ortalarında vizyona girecek..

Thor-Ragnarok

Image

TaikaWaititi’nin yönetmeliğini üstlendiği film 2017 yılında gösterime girecekfilmlerden bir diğeri.

Filminyayın tarihi 28 temmuz olarak hayranlarına duyuruldu. Daha uzun bir süreolmasına rağmen filmin sosyal platformlarda baya bir konuşulduğu söylenebilir.

Galaksi Koruyucuları-2

Image

BirMarvel filmidir. Bu yıl anlayacağınız üzere süper kahraman yılı olacak. Filminisminden de anlaşıldığı gibi bir grup koruyucu bu kez, dünyayı değil  tüm galaksiyi korumaktadır. Yapmanız gerekengidip filmi izlemek. Seyir zevki çok iyi olacağa benziyor.

Transformers 5:Son şövalye

Image

Filminbeşinci serisinde optimus prime  dünyayıterk etmiştir. Heyecanla beklenen film 23 haziranda vizyona girecek.

Karayip korsanları: Salazarın İntikamı

Image

JonnyDepp’in yine Jack Sparrow karakteriyle 5. kez karşımıza çıktığı filmi, yinemitolojik unsurlarla süslenmiş. Kosan Sparrow bu kez Poseidon’un mızrağının peşinde. Film mayıs 2017 devizyona girecek.

Wonder Woman

Image

Batmanve süperman gibi filmlerde hep yan oyunculuğa dahil olan Wonder Womenhayranlarına müjde. Sonunda Wonder Women hayranlarına kulak verildi ve 2017yılında izleyicileriyle buluşacak.  Yineisrail’li manken ve oyuncu Gal Gadot’un canlandıracağı karakter çok sesgetireceğe benziyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları