2017 Yılı Burçlar İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?
Aşk, para, iş, sağlık konularını bir de bu yorumları değerlendirerek, özetleyelim.

Koçlar; Bu yıl süpriz aşklara yelken açacaklar. Büyük kıskançlar yaşanabilir dikkat edin. Abartıdan vazgeçmeyecekler ve hem göz önünde olacaklar.

Boğalar; Lüks ve parayı seven Boğalar için, savurganlık size zor durumda bırakabilir. Sadık arkadaş ve eş olmanız size değerli kılacak. İç sesinize güvenin çünkü hislerinizi çok iyi çalışıyor.

İkizler; İki faklı his barındıran ruhlar birbiri ile çatışabilir. Zor kararlar veren İkizler için ikinci ruhunu dizginlemeli ve ona güvenmemeli. Yılın ikinci yarısı artık onalrı huzur saracak ve hayatlarında birçok konuyu düzene sokacaklar.

Yengeçler; egolarınız kontrol dışı kalabilir. Duygusal çıkışlar ve kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Alıngan ve kırılgan olacağınız bu yıl, küçük olayları büyütmeyin ve kendinizi üzmekten vazgeçin.

Aslanlar; iş çevreniz ve yaşamınızda çok başarılı olacaksınız. Aşk için olumsuz bir yıl olsa da bu yılı daha sevgi dolu geçirmenizi öneririz. Sevgilizin varsa ona özenli davranın. Ancak yoğun bir iş temposu sizi ve ailenizi çok yoracaktır.

Başaklar; titizlik yine ön planda. İş hayatınız güzel ve aşkınızda bu titiz hllerinizden nasibini alıyor. Gizli ilişkilerden uzak durun, zira çok çapkınlık yapacaksınız.

Teraziler; Sağlıkları ve güzellikleri ön planda olacak. Sağlığınızda biraz sorunlar olacak ama bahar ayları size iyi gelecek. Aşk ise yaz ile birlikte canlanacak.

Akrepler; Aşkınız son derece güçlü bu yıl. 2017 yılı evlenmek için size gülümsüyor. Gereksiz kıskançlaıkları defedin yeter.

Yaylar; Eğlenmeyi ve cocuksu tutumları bu yıl biraz başa beela olacak. Doslukları güçlü o yüzden sosyal hayatları güzel olacak.

Oğlaklar; bu yıl tutumlular. Çok kazançlı çıkacaklar ve iş ortamında yükselerek, maddi anlamda rahata erecekler.

Kovalar; Zekaları çok parlak ve maddi anlamda da kazanacaklar. Para bolluk ve bereket sizinle.

Balıklar; kapris ve alıngalıklar yüzünden üzülecekler. Alıngalık aşk hayatınızıda çok zor duruma sokacak. Bu yüzden kaprisi ve alınganlığı bırakmalısınız.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları